Inhuren

Wil je schoonmakers inschakelen die kwalitatief goed werk leveren of heb je extra handjes nodig in je keuken of bedrijfsproces? Laat het ons weten via onderstaand formulier. We nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Appen of bellen kan natuurlijk ook. We zijn van 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar via +31 627 182 833 en +31 617 407 693.

Hoe Werkt Het?

Stap 1

Vul het
formulier in

Beschrijf kort uw personeelsbehoeften.

Stap 2

Contact binnen
24 uur

We zullen contact met u opnemen om uw vereisten en de details van de opdracht te bespreken.

Stap 3

Wij presenteren
het aanbod

We bereiden en presenteren een aanbod dat is aangepast aan uw behoeften.

Stap 4

We ondertekenen
het contract

Na acceptatie van het aanbod ondertekenen we het contract.

Stap 5

De werknemer is binnen 3 dagen klaar om te werken

De werknemer is klaar om bij u te werken binnen 3 dagen na het ondertekenen van het contract.

Formulier

Een aantal van onze klanten

Meningen

Anna
Lees verder
Onze samenwerking met het uitzendbureau Expert Work beschouwen we als een positieve ervaring. Hun flexibiliteit en grote pool van werknemers zorgden ervoor dat we nooit problemen hadden met personeelstekorten. Alle werknemers die aan ons werden toegewezen, kenmerkten zich door een hoge mate van werkorganisatie. Dankzij hun professionaliteit merkten de gasten van onze hotels een verbetering in de schoonmaak, wat heeft geleid tot betere beoordelingen van onze accommodatie
Lars
Lees verder
Ik ben aangenaam verrast hoe snel het uitzendbureau mijn probleem met het tekort aan koks heeft opgelost. Hun beschikbaarheid, effectiviteit en hoge kwaliteit van dienstverlening zijn lovenswaardig. Dankzij hen heb ik gekwalificeerd personeel gevonden dat de kwaliteit van de dienstverlening in mijn restaurant aanzienlijk heeft verbeterd. Ik beveel dit bureau aan iedereen aan die op zoek is naar een snelle en professionele oplossing voor hun personeelsproblemen.
Daan
Lees verder
We werken al 2 jaar samen met Expert Work. Expert Work heeft zich bewezen als een betrouwbare partner in onze productiesamenwerking tot nu toe. Na te hebben samengewerkt met verschillende bureaus in het verleden, valt deze vooral op.
Vorige
Volgende