Over Expert Work A&M

Expert Work A&M is hét uitzendbureau voor kwalitatief hoogwaardig schoonmaakwerk en (basis)werkzaamheden in onder meer de horeca, tuinbouw, industrie en logistiek.

Terugblik op Expert Work A&M

Expert Work A&M is opgericht door Asia en Magda. Twee hardwerkende voormalige schoonmaaksters met bakken aan ervaring, ambitie en werklust en altijd één doel voor ogen: kwaliteit leveren.

“We waren al jaren collega’s en werkten daarna ook als zzp’er vaak voor dezelfde opdrachtgevers. Doordat we allebei continu kwaliteit leverden, groeide het aantal tevreden klanten en werden onze werkzaamheden steeds breder. Dat was ontzettend motiverend en we werkten dan ook extra uren in avonden en weekenden om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Uiteindelijk werd het teveel werk voor ons tweeën. Daardoor kwamen we op het idee van Expert Work A&M. Zo konden we onze opdrachtgevers toch oplossingen blijven bieden. We hadden immers een groot netwerk om ons heen dat we konden inschakelen. Dat is wat we nu dagelijks doen, nog steeds voor zeer tevreden klanten.”
Asia & Magda

Altijd een medewerker

Uitzendbureau Expert Work A&M heeft een groot netwerk van gemotiveerde, hardwerkende medewerkers. We werken bovendien samen met andere binnen- en buitenlandse uitzendorganisaties. We vinden dus altijd de juiste medewerker(s) voor jouw klus.

Expert Work A&M voor iedere klus

Om wat voor schoonmaak- of (basis)werkzaamheden het ook gaat, Expert Work A&M regelt gemotiveerde medewerkers, ook wanneer we een specifieke klus nog niet eerder hebben gedaan. Bij ons betekent onbekend namelijk niet onbemind. We zien nieuwe werkzaamheden juist als interessante uitdagingen voor verdere uitbreiding van onze diensten. 

Kwaliteit is ons kenmerk

Schakel je uitzendbureau Expert Work A&M in, dan ben je hoe dan ook verzekerd van kwaliteit. Dat is namelijk ons kenmerk. Als organisatie borgen we kwaliteit door de juiste mensen in dienst te nemen, hen op passende taken in te zetten, hen goed in te werken en tijdens de werkzaamheden vinger aan de pols te houden.

Afspraak is afspraak

Een belangrijk onderdeel van kwaliteit, is continuïteit. Niets is immers zo vervelend als wanneer een ingeschakelde hulp niet komt opdagen. Bij Expert Work hoef je je daar geen zorgen over te maken. Als wij zeggen dat we er zullen zijn, zijn we er ook. Het is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. En doet er toch eens iets op, dan zijn we flexibel en zorgen we alsnog voor een oplossing. Daar kun je van op aan.