Uitzendbureau Zeeland voor alle soorten (basis)werkzaamheden

uitzendbureau Zeeland

Expert Work A&M is als uitzendbureau in Zeeland in tal van branches actief. Naast schoonmaakwerk zijn wij inzetbaar van industrie tot fruitteelt en van horeca tot logistiek. Onze medewerkers kunnen worden ingezet voor alle soorten (basis)werkzaamheden in een bedrijfsproces. Voor welke werkzaamheden je ook extra handjes nodig hebt, Expert Work A&M zorgt voor de juiste medewerkers.

Voor korte (piek)periode

In veel branches, waaronder de fruitteelt en horeca/toerisme zijn soms tijdelijk extra medewerkers nodig om de piekbelasting in het werk op te vangen. Op deze drukke momenten kun je rekenen op de medewerkers van Expert Work A&M. Of je nu extra afwas- of snijwerk hebt wat gedaan moet worden, een extra kok kunt gebruiken in het toeristenseizoen, een tuinman nodig hebt in de zomerperiode of gemotiveerde fruitplukkers in augustus/september, wij zorgen ervoor.

Voor langere periode

Ook wanneer de werkzaamheden een doorlopend karakter hebben, zijn we je graag van dienst. We kunnen een hele lijst aan werkzaamheden opnoemen waar je ons als uitzendbureau Zeeland voor kunt inschakelen, maar die lijst is haast oneindig. Hij gaat van productiemedewerker tot tuinman en van heftruckchauffeur tot magazijnmedewerker. De moraal van het verhaal is: wat het werk ook inhoudt, laat het ons weten en wij gaan op zoek naar de juiste medewerker voor de job. 

Gemotiveerd personeel

Dankzij ons grote (internationale) netwerk vinden we de juiste mensen voor iedere taak. Echter, we nemen niet zomaar iedereen in dienst. Bij Expert Work A&M vinden we het namelijk niet alleen belangrijk dat we iemand voor je vinden, maar ook dat diegene voldoende kundig en gemotiveerd is om het werk te doen. Je moet immers op je nieuwe inleenkracht kunnen vertrouwen. Daar zorgen we voor. En mocht er toch eens wat op de werklust of kunde van een Expert Work A&M-medewerker aan te merken zijn, dan grijpen we direct in en zorgen we voor een snelle oplossing.