Schoonmaakster gezocht? Gevonden!

schoonmaakbedrijf Zeeland met hardwerkende schoonmaakmedewerkers bij Expert work

Zoek je een schoonmaakster in Zeeland? Als aanvulling op je team, of als verantwoordelijke voor de volledige schoonmaak binnen je bedrijf? Dan heb je deze hierbij gevonden. Bij Expert Work A&M, jouw schoonmaakbedrijf Zeeland, hebben we namelijk een groot team aan schoonmaaksters in dienst en kunnen we bovendien eenvoudig extra mensen vinden in ons grote netwerk. Daarbij schakelen we als het nodig is ook onze (internationale) collega-detacheerders in. We vinden altijd genoeg mensen voor jouw schoonmaakuitdaging!

Schoonmaakbedrijf Zeeland

Expert Work A&M is momenteel voor een groot deel actief als schoonmaakbedrijf Zeeland. Onze schoonmaaksters hebben ruime ervaring met onder meer hotel schoonmaak en het schoonmaken van kantoorpanden, industriële panden, vakantieparken en scholen in Zeeland. We zetten onze medewerkers zoveel mogelijk in binnen het werkterrein waar ze ervaring mee hebben.

Schoonmaakbedrijf met een vast gezicht

Waar we kunnen, zetten we vaste mensen in op onze schoonmaakopdrachten. Fijn voor hen omdat zij de wensen en bijzonderheden rondom de schoonmaak in jouw bedrijf kennen. En fijn voor jou omdat je steeds de vertrouwde gezichten terugziet. Moet er door omstandigheden toch eens (tijdelijk) een nieuwe collega ingeschakeld worden, dan zorgen we dat de schoonmaakster een heldere instructie krijgt zodat het werk gewoon doorgaat.

Kwaliteit in schoonmaakwerk

Vaste gezichten dragen bij aan een continue kwaliteit en die is hoog bij Expert Work A&M. We leiden onze medewerkers op tot schoonmaakprofessionals. Bij een nieuwe opdracht werken we ze goed in, geven we heldere instructies en voorzien we ze van een duidelijk takenpakket. Bovendien voeren we regelmatig controles uit van de kwaliteit van de werkzaamheden en sturen we bij waar nodig. Wat we niet doen, is een te krappe tijdsplanning toepassen of sturen op snelheid. Onze schoonmaaksters werken snel, daar kun je van op aan, maar kwaliteit staat bij Expert Work A&M altijd voorop.

Schoonmaak met een glimlach

Naast kwaliteit in schoonmaakwerk, vinden we als uitzendbureau en schoonmaakbedrijf ook het contact met jou en je eventuele medewerkers en gasten erg belangrijk. Je kunt erop rekenen dat de schoonmaaksters van Expert Work A&M altijd met een zichtbaar positieve instelling hun werk doen, open, aardig en vrolijk. Met goed werkgeverschap en de juiste begeleiding stimuleren en borgen we dat.

Altijd maatwerk

Onze schoonmaak start bij jouw wensen. Welke schoonmaaktaken wil je uitgevoerd hebben en op welke momenten? Daar stemmen wij onze service op af. We denken met je mee in benodigd aantal mensen en uren en zijn flexibel in werktijden. Onze schoonmaaksters werken tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en in het weekend.